Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Jak zdobyć kilka tysięcy SM!

TheDoN

FireCash  

24 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy skorzystasz z tego sposobu>?<

• tak
      17
    • nie
      10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak . Ten serwis nie kłamie zobaczcie sobie już wstawił instrukcje kto to sciągnie on już ma kase trzeba tylko myśleć ^^

Opublikowano

Hmmm jeżeli działa to miodzio! można naprawdę sporo kasy wyciągnąć.

Trzeba spróbować + za wstawkę.

1368093221-U228457.png

2010 - 2012 - Emeryt
/ exMPC Media Team / exModerator Single Player / exModerator Last Chaos / Postmaker / Gold Member / exMentor /

Opublikowano

To niech to ktoś ściągnie ;p Wstawiłem sposób to niech ktoś da chociaż te pare centów ;]

1313083323u370884.png
Opublikowano

Jak coś złapie w tym firecashu , jeżeli to jest opłacalne to wstawie 2następne TuT'y z zarabianiem w necie. Tym razem to będą buxy , w 100% wypłacalne! To jak pobierze ktoś ? chcę sprawdzić , czy rzeczywiście daje to kase ...

Chciałem , aby mój kolega spróbował to pobrać i podobno wyskakuje error. Mógłby ktoś to sprawdzić?

1313083323u370884.png
Opublikowano

Nie, najpierw musisz wrzucić jakiś plik na ich strone. Potem podać link dla kogoś (wstawić na forum czy opis Gadu) i poczekać. Dopiero, kiedy ktoś ściągnie dany plik, dostajesz $ ^^. Możesz również wrzucać na stronę kilka plików jednorazowo!!! I wrzucać na inne fora.

1313083323u370884.png
Opublikowano

Ściągał ktos to ode mnie? Bo mój kolega twierdzie , ze wyskakuje error...

1313083323u370884.png
Opublikowano

Mam pomysł ;] . Zrobilibyśmy nowy temat i wstawialibyśmy w nim swoje up'y na FireCash i pobieralibyśmy . Co wy na to ?

Opublikowano

Mam jeszcze lepszy pomysł. Dobierzemy się w "pary" ;]] Podamy sobie gg. i 1 osoba wrzuci 100pustych notatnikow i 2 osoba tyle wrzuci , nastepnie bedziemy od siebie pobierac ;] 100x0.25$(minimalna stawka)=25$ Przy odrobinie szczęścia 100x0.50$=50$=1.250SM ;] I każdy jest "happy" Moje gg.760703 jak ktoś chętny pisać !

1313083323u370884.png
Opublikowano

Nie ma znaczenia rozmiar pliku , ważne , aby nie był objęty prawami autorskimi i nie przekraczał limitu mb...

1313083323u370884.png
Opublikowano

Tzn jezeli wrzuce gre od gameloftu np i ona bedzie objeta prawami autorskimi i na niej zarobie zalozmy 30$ to mi pieniedzy nie wyplaca ?

Opublikowano

Żeby z tego pobierać, trzeba używać AOL'a/proxy ^^

wielka lipa

Jestem wystarczająco dumny z tego, co jednak wiem, aby przyznać z całą skromnością, iż nie wiem wszystkiego;

— Władimir Nabokow

13631.jpg

32548.png

Moje tuty:

Grasz na Yt2Game? Nie wiesz czegoś? Kliknij i się dowiedz!!!

Pomogłem? Daj LAJKA!.

Mój kanał na YT.(Kliknij aby wejść) Zapraszam!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...